Adományok

Adventi Civil Börze - Adománygyűjtés

2020. november 23. - 2020. december 23.

Kedves Látogató!

2020. adventi időszakában a járványhelyzet nem teszi lehetővé a hagyományos adventi vásárok megtartását. Emiatt sok civil szervezetnek nem lesz lehetősége a már szokásos adventi adománygyűjtő kampányaik fizikai megvalósítására. A Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve teret és lehetőséget szeretne biztosítani a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtéséhez egy új, rendhagyó módon, az online térbe „költözve” az Adventi Civil Börze megszervezésével.

Egyesületünket az a megtiszteltetés érte, hogy élhet a lehetőséggel és online adománygyűjtést szervezhetünk az Adventi Börzén.

A beérkezett adományokból Tarpán egy helytörténeti kiállítást szeretnénk berendezni, archív fotókból, fellelt ereklyékből, illetve amennyiben lehetőségeink engedik interaktív módon archív videók és 8mm-es filmek bemutatásával.

Az adományokért cserébe 100% hagyományos keresztszemes technikával készült karácsonyfa díszeket ajándékozunk hálánk jeléül, melyet helyi önkénteseink készítenek Önöknek, ahogy Tarpán mondják: “Jó szívvel!” A kis párnácska díszek fahéjjal illatosítottak, így akár illatpárnaként is használhatóak.

Az adományozás menetéről lentebb olvashat:
Az adományozás módja:
 

Bármely magán- és jogi személy adományozhat bármekkora összeget egyesületünknek. 

A mellékelt táblázatban olvasható, hogy mekkora adományért mennyi ajándék várható. 

 

Az ajándék kiválasztása több módon is lehetséges: 

1. Űrlap segítségével

2. e-mailben az adomany@tarpaihagyomanyorzok.hu e-mail címre

3. telefonon délelőtt 10:00 órától 12:00 óráig a következő telefonszámon: +36709302408

Kérjük, amennyiben lehetősége van rá, az elektronikus elérhetőségeinken jelezze igényét.

Rendkívüli adományok esetén (25.000Ft felett), egy Tarpai “szeretet” csomagot küldünk, melybe a Karácsonyi díszek mellé valódi szilvalekvárt, aszalványokat is csomagolunk az adomány mértékéhez arányosítva.

Az adományokat kizárólag banki átutalással tudjuk fogadni,
az itt megjelölt bankszámlára:
 
67800106-10005776

Takarékbank Zrt.

Kedvezményezett: Tarpai Népi Hagyományőrző Egyesület
FONTOS! KÖZLEMÉNYBE BE KELL ÍRNI: Adventi Civil Börze

 

Banki átutalással kapcsolatos kérdése esetén, keressen minket a +36 70 339 0191 számon.

Minden apró adományért nagyon hálásak vagyunk, köszönjük, hogy hozzájárul célunkhoz.

Bízunk benne, hogy méltóképp létrehozhatjuk, helytörténeti kiállításunkat és Önt is vendégül láthatjuk Tarpán egy helyi idegenvezetéssel egybekötött látogatáson!

Kedves Leendő Adományozónk!

Mivel az általunk készített ajándékok, rendkívül aprólékos és időigényes munkával készülnek, iránymutatásként szeretnénk egy reális minimum árjavaslatot adni:

Ez díszenként 2.000 Ft, azaz kettőezer forint.

Ez a postázási költségeinket is tartalmazza, ajánlott küldeményként, mert fontos nekünk, hogy ajándéka valóban megérkezzen Önhöz.

Amennyiben a megadott ár többszörösét utalja, úgy annyi ajándékot küldünk, ahányszor 2.000Ft-ot utal.

(Pl.: 2.000 Ft esetén 1db dísz választható, 3.999 Ft esetén még mindig egy dísz jár, azonban 4.000Ft esetén 2db dísz választható)

10.000 Ft-os adomány esetén egy 6 darab díszből álló csomagot küldünk.

Amennyiben Ön annyira hasznosnak tartja adománygyűjtésünk célját, hogy ehhez egy nagyobb adománnyal is hozzájárulna, mi sem leszünk hálátlanok 🙂

25.000Ft feletti adomány esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és Ön dönti el, hogy sok-sok hímzett karácsonyi díszt, vagy egy Tarpai “szeretet” csomagot kér, amelybe valódi házi készítésű szilvalekvárt, aszalványokat is csomagolunk 1 szett karácsonyi dísz mellé.

Mivel Egyesületünk életében ez az első online adománygyűjtés, nincsenek tapasztalataink, hogy mekkora adományszám várható.

Ügyeskezű asszonyaink folyamatosan készítik a keresztszemes díszeket, induló készletünk 300db, amely folyamatosan bővül.

Amennyiben olyan nagyszámú adomány érkezne be, hogy készleteink kimerülnek, sajnos nem tudjuk garantálni, hogy 2020. december 24-ig megérkezik Önökhöz a dísz. Azt viszont garantáljuk, hogy mindenki meg fogja kapni ajándékát.

Minél előbb küldi el adományát, annál nagyobb eséllyel még idén díszíthetik fáját ezek a hagyományos karácsonyi díszek.

Várjuk kérdéseiket E-mailben az adomany@tarpaihagyomanyorzok.hu címre, melyre gyors választ fogunk adni!

Ajándékok kiválasztása

E-mailes kiválasztás esetén:

Kérem, küldjön e-mailt a következőcímre: adomany@tarpaihagyomanyorzok.hu

Az e-mailben a következőket kell feltüntetni:

  • Az adományozó pontos neve*
  • Postacím, amelyre az ajándékot küldhetjük (ajánlott küldemény)
  • Az összeg függvényében a lenti képekből kiválasztott ajándékok felsorolása értelemszerűen. (pl.: 2.000 Ft utalása esetén 1db választható, tehát, ha mondjuk a 3. minta tetszik, akkor a választott ajándékhoz ezt kell írni: AJANDEK3. Amennyiben 6.000 Ft-ot utalt, úgy 3db-ot választhat, tehát fel kell sorolni, melyeket szeretné: AJANDEK3, AJANDEK2, AJANDEK5)
* Amennyiben az utalás más névről érkezett, kérjük ezt is feltüntetni!

Az e-mailben közölt adatokat fél évig tároljuk, ezeket harmadik félnek nem adjuk át! Az adatok kizárólag az ajándékok célbaérkezése és az ez ügyből történő kapcsolattartás célját szolgálják!

Űrlapos kiválasztás esetén:

Kérem kattintson az ikonra
és átirányítjuk az űrlap kitöltéséhez.

Az űrlapban közölt adatokat fél évig tároljuk e-mail fiókunkban, ezeket harmadik félnek nem adjuk át! Az adatok kizárólag az ajándékok célbaérkezése és az ez ügyből történő kapcsolattartás célját szolgálják!

AJANDEK1
AJANDEK2
AJANDEK3
AJANDEK4
AJANDEK5
AJANDEK6
AJANDEK7
AJANDEK8
AJANDEK9
AJANDEK10
AJANDEK11
SZETT

Mindenkinek kívánunk békés, nyugodalmas adventi várakozást és szeretetben gazdag, Áldott Karácsonyt!

Egyesületünkről bővebben:

Egyesületünk 2016. év végén alakult, elsődleges feladatunk és egyben célunk Tarpa történelmi és népi kultúrájának és hagyományainak ápolása. Ez szakmai programjainkban és Tarpa műemlékeinek “fejlesztésében” mutatkozik meg.

A történelmi, kuruc hagyományok ápolása mellett fontosnak tartjuk a nagy múlttal rendelkező Tarpai Citerazenekar működésének támogatását, akik jelenleg Tarpai “Figemadár” Citerazenekar néven működnek, ezen kívül táncházakat szervezünk óvodás és iskoláskorú gyermekeknek, ahol mindig lehetőséget biztosítunk a népi hangszerek kipróbálására is. Terveink között szerepel a népzeneoktatás lehetőségének biztosítása is.

Az egyesület tagjai folyamatos önkéntes munkát végeznek a település hagyományápolása érdekében, a rendezvényeknek állandó résztvevői, aktív szereplői, fontosnak tartjuk a helyi tájjellegű ételek receptjeinek megóvását és ezeknek az ételeknek a hagyományos módon történő elkészítésének átadását, amelyre 2021-ben külön klubfoglalkozást is tervezünk időszakosan.